T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Borsa İstanbul Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Osmangazi BİST Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Minteks'i Ziyaret Etti.

Osmangazi BİST Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Minteks'i  Ziyaret Etti.

Osmangazi BİST Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 11/B sınıfı El Sanatları Teknolojisi öğrencileri, "The Pearl Of My Digital World İs My Culture" adlı e-Twinning projesi kapsamında Minteks'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret, alan öğretmeni Safiye Sevim ve Müdür Yardımcısı Emine Yılmaz rehberliğinde düzenlendi.

Öğrenciler, Minteks'in üst düzey yöneticileriyle buluşarak projelerini tanıtma fırsatı buldular. Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman, Yönetim Kurulu Üyeleri Irmak İrman Gazioğlu ve Arda İrman ile Marka ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Sibel Bağcı Uzun, öğrencilere desteklerini sundular. Ayrıca, öğrenciler Üretim Planlama Müdürü İzzet Hacıahmet eşliğinde fabrika üretim birimlerini gezerek üretim süreçleri hakkında bilgi edindiler.

Bu ziyaretin sonunda, okulun protokolü Sayın Özkan İrman'ın imzasıyla yenilendi ve işbirliği için teşekkür edildi. Bu etkinlik, öğrencilerin teorik bilgilerini pratikte görmelerine olanak sağlayarak eğitimlerine önemli katkı sağladı.

10-06-202410-06-202410-06-202410-06-202410-06-202410-06-2024

Yayın: 10.06.2024 - Güncelleme: 10.06.2024 14:21 - Görüntülenme: 174