T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Borsa İstanbul Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ nün organize ettiği Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde düzenlenen Sıfır Atıkla Sanat Yarışması’na okul olarak 9-D ve 10-D sınıfından öğrencilerimizle katılım sağladık.10-D sınıfından Edanur ÖZTAŞ, Nur ERDOĞAN, Beyzanur SAÇİK adlı öğrencilerimiz tarafından yapılan Yaşam Elimizde temalı eserimiz İl Birincisi olmuştur. Başarı Belgeleri Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilmiştir. Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Danışman öğretmenlerimiz Hülya S. KADİROĞLU ve Zehra Ç. HALİLOĞLU’na  teşekkür ederiz.

Haz

Etkinlik haftası çalışmaları yapıldı.

Haz

Osmangazi BİST Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Minteks'i  Ziyaret Etti.

Haz

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mustafa KORKMAZ okulumuzu ziyaret etti.

Haz

2023-2024 Eğitim –Öğretim yılında Moda Tasarım Teknolojileri Alanı, öğretmen ve öğrencilerimiz. Anaokulu öğrencilerimize kep ve cübbe dikimi yaparak, onların sevincine ortak oldu.

May

Kütüphanecilik  ve Kültür Edebiyat Kulübümüzün Okul Kütüphanemizin Zenginleştirilmesi ile ilgili olarak Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Tuğba KARAGÖZ’ü yayımlanan kitabının tanıtımı ve kütüphanemize kazandırılması etkinliği kapsamında öğrencilerimizle buluşturduk.

May

9,10,11. sınıf öğrencilerimizin katılımı ve büyük bir coşkuyla, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI etkinlikleri kapsamında ,sınıflsr arası voleybol turnuvası ve şut atma yarışması yapıldı

May

e Twinning Projemiz  “The Pearl Of My Digital World İs My Culture ”(Dijital Dünyamın İncisi Kültürüm ) İçin Ortak okullarımız ile Botanik Park’ta Tanışma Pikniği düzenlenmiştir.

May

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı başından beri okula devam ederek devamsızlık yapmayan 30 öğrencimiz vardır. Bu öğrencilerimizi  tebrik etmek ve diğer öğrencilerimize örnek olması konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Devamsızlığı Azaltma  ve İyileştirme Ekibi olarak öğrencilerimizle beraber okul bahçesinde  ikindi kahvaltısı etkinliği düzenlenmiştir.

May

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu DEFİLE. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, büyük bir coşkuyla sunulmuştur.

May

Alp Kızları Ergin İzci Ocağı  öğrencilerimizin  belirli bir disiplin çerçevesinde toplum içinde ve doğada yaşamayı,  kendini ifade etmeyi, kendi kendine yetebilmeyi öğrenmeleri amacıyla ;Gürsu Ericek Göletinde 18/05/ 2024 -  19/05 / 2024 tarihleri arasında  iki günlük  ‘İZCİ’ kampı  ve yemin töreni keyifle ve  başarıyla gerçekleştirilmiştir.